← Ana sayfaya dön

Hesap Silme ve Veri Silme

Mamy hesabıKalıcı işlem

Mamy hesabınızı ve hesabınıza bağlı verileri silmek istiyorsanız bu sayfadaki adımları izleyebilirsiniz. Hesap silme işlemi geri alınamayabilir.

1. Uygulama içinden silme

Uygulama sürümünüzde hesap silme seçeneği bulunuyorsa ebeveyn hesabında Ayarlar / Hesap / Hesabı Sil benzeri menüyü kullanın. Güvenlik amacıyla yeniden kimlik doğrulama istenebilir.

2. Web üzerinden talep

Uygulama içindeki seçenek erişilebilir değilse Destek sayfasındaki kanal üzerinden hesap silme talebi oluşturabilirsiniz. Talebin hesap sahibinden geldiğini doğrulamak için ek doğrulama istenebilir.

3. Silinebilecek veriler

4. Silme sonrasında saklanabilecek veriler

Bazı kayıtlar; yasal yükümlülük, dolandırıcılığın önlenmesi, güvenlik, muhasebe/ödeme kayıtları veya anlaşmazlıkların çözümü için gerekli olduğu ölçüde sınırlı süreyle saklanabilir. Bu kayıtlar aktif ürün deneyimi için kullanılmaz.

5. Abonelikler

Hesabın silinmesi, uygulama mağazası üzerinden satın alınan aboneliği her zaman otomatik olarak iptal etmeyebilir. Google Play veya App Store aboneliğiniz varsa ayrıca mağaza abonelik ekranından iptal durumunu kontrol edin.

6. Çocuk profilleri

Hesap silindiğinde ebeveyn hesabına bağlı çocuk profilleri, ayarlar ve ilgili kişiselleştirme verileri de silme sürecine dahil edilir.

7. İşlem süresi

Silme talebi güvenlik doğrulamasından sonra işleme alınır. Teknik yedeklerde bulunan bazı kayıtların tamamen temizlenmesi ek süre gerektirebilir.

Uyarı: Hesap silme işlemi sonrasında çocuk profilleri, uygulama içi ilerleme, ayarlar ve bazı geçmiş veriler geri getirilemeyebilir.

Daha fazla bilgi için Gizlilik Politikası ve Destek sayfalarını inceleyebilirsiniz.